MyPump

MyPump

MyPump is een barbell workout die is ontworpen om u strak, slank en fit te krijgen. De combinatie van wetenschappelijk onderbouwde bewegingen, motiverende instructeurs en geweldige muziek helpt u om veel meer te bereiken dan u alleen zou kunnen.

MyPump is de originele barbell les voor de versterking van het hele lichaam. Dit programma van 60 minuten daagt al uw belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en uw eigen gewichtkeuze inspireren u om de resultaten te behalen waar u naar streeft.

Tijdens een workout verbrandt u gemiddeld (en gemakkelijk) 430 calorieën. Hoe dat komt? De 1000 (en één) herhalingen (reps) die we maken en het feit dat we het hele lichaam intensief trainen op de maat van de muziek.

MyPump lessen

Dag
Tijd
Les
Zaal
Dinsdag
19:00-19:45
Shape Studio
Woensdag
10:00-10:45
Shape Studio
Woensdag
20:00-20:45
Shape Studio
Donderdag
18:30-19:15
Shape Studio
Vrijdag
09:00-09:45
Shape Studio

Lesinhoud MyPump

Voor wieIedereen
Duur60 minuten
SoortKRACHT:veel herhalingen met weerstand van (lichte) gewichten.
IntensiteitGemiddelde intensiteit – zweet op je voorhoofd.
VerbruikGemiddeld 560 CALORIEËN
MaterialenBarbell, gewichten en verstelbare step
Resultaten
 • Meer kracht
 • Slanker en strakker
 • Train alle spiergroepen
LocatieRotterdam Terbregge

MyPump introductievideo

MyPumplessen in beeld bij MyLife

Veelgestelde vragen over MyPump

 • Wat heb ik nodig voor MyPump?
  Alles wat je nodig hebt is comfortabele sportkleding, goede sportschoenen, een flesje water en een handdoek. Je traint met een barbell (halter) met schijven en een step. Deze materialen hoef je zelf niet mee te nemen.
 • Hoe fit moet ik zijn voor MyPump? 
  De MyPump instructeur geeft veel opties zodat iedereen mee kan doen. Het is verstandig om met lichte gewichten te beginnen of alleen met de barbell zonder gewichten. Begin rustig en doe maximaal twee lessen per week en bouw op van 4 of 5 nummers naar een volledige les. Je merkt vanzelf na een paar keer dat je fitter en sterker wordt.
 • Ik ben zwanger, kan ik dan aan MyPump doen? 
  Veiligheid is onze hoogste prioriteit, dus we raden je aan om advies te vragen aan je arts of verloskundige. Zij kennen je het beste en hebben de meeste kennis over je medische geschiedenis. Vertel voor de les aan je instructeur dat je zwanger bent. De instructeur geeft je enkele opties tijdens de les.