MyLife Fitness app

U wilt uw tijd in de sportschool maximaal benutten. En natuurlijk maximale resultaten behalen. De MyLife Fitness app en de bijbehorende Wellness polsband helpen u hierbij.

Stel, u heeft als trainingsdoelen afvallen, uw conditie verbeteren of gewoonweg fit worden en blijven, dan bereikt u deze doelen het snelst met een persoonlijk sportprogramma. Zo’n programma maakt uw MyCoach samen met u in uw persoonlijke MyLife Fitness app.

De Wellness Polsband

Al deze doelen en bijbehorende fitnessprogramma’s worden vervolgens ingesteld op uw Wellness polsband: een polsband die u gebruikt op de fitnessapparatuur. Dit werkt supersimpel: alle apparatuur wordt door de Wellness polsband automatisch op uw niveau ingesteld. Zo kunt u snel aan de slag!

Ook uw trainingsprogramma en -resultaten zijn voor u en uw MyCoach in de app zichtbaar dankzij de Wellness polsband. Zowel op de apparatuur in de club, maar ook thuis op uw pc, tablet of smartphone. U ziet hoe vaak u hebt gesport, hoeveel calorieën u hebt verbrand, hoeveel kilometer u hebt gelopen, et cetera. En maakt u gebruik van een stappenteller of activity tracker? Dan worden ook deze resultaten uw MyLife Fitness app meegenomen.

Download de MyLife Fitness App in: